Zaalvoetbal 2006

11 februari 2006 * sporthal "de Sandôbbe" Koudum

Vetzavot Koudum
Vriendenclub Koudum


Verslag

ZATERDAG 11 FEBRUARI 2006 “DE SÂNDOBBE” te KOUDUM.

VCK
Vrienden Club Koudum

VETZAVOT
Veteranenzaalvoetbalteam Koudum


Om 19.30 uur ging de bovengenoemde wedstrijd dan eindelijk van start. Maandenlang was er naar uitgekeken. Schriftelijk had er zich reeds een enorme strijd afgespeeld tussen voornoemde clubs. VCK had voor dit duel maar liefst bondscoach Marco ingehuurd! Deze coach blijkt niet alleen verstand van voetbal te hebben, schriftelijk liet hij zich ook niet onbetuigd, zodat de secretaris van VETZAVOT overuren moest draaien, dit ten koste van de concentratie naar het DUEL.
De wedstrijd: Binnen “no time” keken de VETZAVOTTERS tegen een achterstand aan van maar liefst 3-0!! Waren het de zenuwen, angst voor de gerenommeerde tegenstanders, een slechte “warming up“, de analytici van VETZAVOT zijn er nog steeds niet uit. Gelukkig hebben ze nog alle tijd, de volgende krachtmeting tussen beide teams staat pas gepland op zaterdag 10 februari 2007.
Gelukkig herpakten de VETZAVOTTERS zich voortreffelijk en haalden op tot 3-3, wat tevens de ruststand werd. Helaas moest de verzorgster van VCK zich in de rust met een van de gehavende VETZAVOTTERS bemoeien, waardoor deze een nat “kruis” opliep. Jammer. Misschien mede daardoor werd het goede niveau van het einde van de eerste helft in de tweede periode bij lange na niet door VETZAVOT gehaald. Hoe de man van het scorebord ook trachtte om de klok tegen te houden, VETZAVOT zag geen kans om de VRIENDENCLUB tot overgave te dwingen. Helaas voor VETZAVOT, bleek, ondanks een vette rollade, de scheidsrechter ook nog eens onkreukbaar te zijn. Extra binnengesmokkelde spelers van VETZAVOT werden door hem genadeloos naar de kant verwezen. Einduitslag van dit treffen werd 8-6.
Als pleister op de wonde, VETZAVOT won het pengelschieten met 3-1!!!! Ook konden de VETZAVOTTERS de derde helft goed meekomen, wat heet, zij waren de laatsten die het strijdtoneel verlieten!!!
Gezien de investering van VCK in beroemde spelers zoals daar zijn Beckenbauer, Jongbloed , Krol en vele anderen konden de VETZAVOTTERS toch met opgeheven hoofden de arena verlaten.
Voor de volgende ontmoeting heeft VETZAVOT reeds contact gehad met enkele aan te trekken gastspelers. Gefluisterd wordt in Koudum dat er reeds besprekingen zijn geweest met o.a. Theunes Ezn. de Vries, Chert Hento, Wim van Dijk.
Na afloop werd door de voltallige selecties met veel animo deelgenomen aan de derde helft.
Het bestuur van VETZAVOT wil hierbij de organisatoren van VRIENDEN CLUB KOUDUM , met name Tjerk van der Wal en Durk de Lange, hartelijk bedanken voor de uitnodiging. Het gehele gebeuren was voortreffelijk geregeld. Hier zal VETZAVOT volgend jaar, als organisator, een hele kluif aan hebben.
VCK bedankt en tot zaterdag 10 februari 2007!
Namens VETZAVOT,

Jarig Tjoelker, secr.

Teams

ScheidsrechterVerzorging
TijdwaarnemingWedstrijd
BankDoelpunt ?Supporters

Officiële gedeelte

3e helft<<< Top


Zaalvoetbal 2006 * Vriendenclub Koudum